Robuust industriële salontafel

585,00

Robuust industriële salontafel met stalen onderstel en massief eiken balken is de perfecte combinatie voor iedere interieurstijl. Ze past in iedere woonkamer. Het tafelblad werd gemaakt van eiken balken van 10cm op 10cm. Uiteraard kunnen er wel wat scheuren noesten in het hout zitten. Het hout werd behandeld met een onzichtbare, milieuvriendelijke impregneringsolie om de tafel goed te beschermen, dit zorgt ervoor dat de tafel niet meer zal verkleuren. Het onderstel is van onbehandeld staal. Er is gebruik gemaakt van stalen profielbuis van 80/40.

 

Afmetingen:

L 93 cm

B  85 cm

H 41 cm

 

*ophalen of levering (zie leveringsvoorwaarden)

Uitverkocht

Beschrijving

Robuust industriële salontafel met stalen onderstel en massief eiken balken is de perfecte combinatie voor iedere interieurstijl. Ze past in iedere woonkamer. Het tafelblad werd gemaakt van eiken balken van 10cm op 10cm. Uiteraard kunnen er wel wat scheuren noesten in het hout zitten. Het hout werd behandeld met een een onzichtbare, milieuvriendelijke impregneringsolie om de tafel goed te beschermen, dit zorgt ervoor dat de tafel niet meer zal verkleuren. Het onderstel is van onbehandeld staal. Er is gebruik gemaakt van stalen profielbuis van 80/40.
Afmetingen:
L 93 cm
B 85 cm
H 41 cm
Salontafel op maat. Dat kan. Stuur ons een berichtje via ons contactformulier. Laat ons weten wat je zoekt (grootte, houtsoort, hoogte van de stalen poten) en wij kunnen je een ontwerp voorstellen. Zit je liever samen? Dan kunnen we ook een afspraak plannen.
*ophalen of levering (zie leveringsvoorwaarden)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Robuust industriële salontafel” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *